Реді, стеді, гоу: офіційно представляємо зіркові вина Лангедоку - Gérard Bertrand!

Реді, стеді, гоу: офіційно представляємо зіркові вина Лангедоку - Gérard Bertrand!

Жерар Бертран - провідний експерт півдня Франції, загальновизнаний серед усіх поціновувачів вина. Володіючи унікальним талантом створення чудових вин, який був успадкований від батька і доведений ним до досконалості в процесі роботи, Жерар активно приймає участь у розвитку кожного з терруарів, де виробляють ігристі, білі, червоні, рожеві і сортові вина.

Ось, що ти маєш знати про Gérard Bertrand:

• виноробні мають біодинамічну сертифікацію;

• Gérard Bertrand отримав особливі відмітки журі в категорії «Краща органічна ініціатива», що підкреслює факт націленості всієї діяльності компанії з метою створення кращого світу;

• більшість вин мають високі оцінки від найавторитетніших професійних критиків та видань світу - від 90 до 95 балів Robert Parker, 90-93 бали від Wine Spectator, 90-91 бали від Wine Enthusiast, 92-97 бали на найбільшому в світі конкурсі рожевих вин Global Rosé Masters, срібні та золоті медалі на Mundus Vini. Переконливо, чи не так?

Будучи представником The Mediterranean Art de Vivre, Жерар Бертран підтримує та просуває культурну і гастрономічну спадщину Південної Франції. І ми будемо, відтепер в Україні. Шалено пишаємося!

No items found.