Мрія здійснилась: вже 100 виномаркетів OKWINE в Україні!

Мрія здійснилась: вже 100 виномаркетів OKWINE в Україні!

Таке довгоочікуване, особливе відкриття OKWINE.

Так-так, рішучим кроком ми досягли цифри 100!

Здається, не тільки ми помітили, що фраза «Нарешті OKWINE поруч» звучить ще частіше.

Самі ледь віримо, що вже 100 виномаркетів в Україні обʼєднані під лого OKWINE у 18 містах:

Київ, Вишневе, Буча, Чернігів, Черкаси, Харків, Одеса, Дніпро, Львів, Вінниця, Івано-Франківськ, Рівне, Луцьк, Тернопіль, Полтава, Хмельницький, Кропивницький і незабаром відкриття ще й в Чернівцях!

100-ий виномаркет став справжнім символом досягнень, росту та розвитку компанії. Завдяки творчому підходу та ентузіазму команди, магазин масштабувався з маленької торговельної точки до величезного ритейлу, ставши найбільшою мережею виномаркетів в Україні.

Радіємо, коли кличуть відкритись у нових містах! Радіємо кожному гостю! Радіємо неймовірній команді, яка росте рішучим кроком та дбає про ваші смачні враження у кожному місті та кожному маркеті. З моменту відкриття першого маркету, з 2012 року ми пройшли безліч випробувань. Найважче зараз - війна продовжується, а наші наміри залишаються незмінними. Пишаємось тим, що змогли придбати 11 автівок за 5 місяців, заснувати власний благодійний фонд і допомагати країні ще більше. Дякуємо за це кожному нашому гостю, бо саме ви є частинкою всіх наших добрих справ.

У далекому 2012 році ми й уявити не могли, що "100 виномаркетів по всій Україні" - це не просто мрія, а ціль, яку ми обов'язково досягнемо!

Дякуємо всім, завдяки кому стали можливі ці 100 маркетів: команді, сомельє, гостям, партнерам. Всі ми - сім'я OKWINE і саме це відчуття тепла та єдності мотивує нас бути ще кращими для тебе. Тож працюємо щодня вже у 18-ти містах країни.

No items found.