Stand with Ukraine

Stand with Ukraine

#RUSSIAINVADEDUKRAINE

STAND WITH UKRAINE because we're standing for you!

24 лютого 2022 року росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Це війна проти нашої незалежної та суверенної країни. 8 років тому росія анексувала українську територію Криму та вторглася на Донбас України, і відтоді активізувала зусилля з дестабілізації України​.​ Від сьогодні збройні сили РФ вже обстрілюють міста, вбивають мирних жителів і дітей, багато людей втратили своїх близьких, рідних, свої домівки.

Сьогодні Україна захищає не лише свою територію та незалежність, а й цінності всього демократичного світу та мир у Європі. Це велика війна в серці Європи.

Усім нашим іноземним партнерам і друзям: змусьте ваш уряд зробити все можливе, щоб зупинити війну – саме зараз настав час діяти! НЕ МОВЧІТЬ! ПОШИРЮЙТЕ ПРАВДУ! Розривайте контракти з терористичною країною! Росія вже ізольована від світу, але нам потрібна ваша підтримка. Ваше мовчання - це підтримка війни, а також участь у військовій агресії росії проти України та всього світу!

Як і чим я можу підтримати Україну зараз?

Підтримати Збройні Сили України

Національний банк України ухвалив рішення відкрити спеціальний рахунок для збору коштів на підтримку Збройних Сил України. Рахунок – мультивалютний, він створений та відкритий як для переказу коштів від міжнародних партнерів та донорів.

Donate

Підтримати фундацію "Повернись живим"

Фундація "Повернись живим" підтримує Збройні Сили України з 2014 року  в постачанні технологій, тренінгів та амуніції, щоб допомогти врятувати життя українців.

Donate

#StopRussianAggression

  • Припинити купувати товари та послуги, вироблені в Росії.
  • Припинити будь-яку співпрацю з Росією.
  • Розірвати контракти з терористичною країною.

Зараз Україна є щитом всієї Європи. І нам потрібна ваша підтримка. Не мовчіть.

Слава Україі!

Героям слава!

No items found.